Puzzle felnőtteknek jó ajándék?

Puzzle felnőtteknek

A puzzle játékok nem csak gyereknek, hanem felnőtteknek ideális szórakozás. A felnőttek nagyobb méretű és nagyobb darabszámú képkirakót használnak. Minél nagyobb a darabszáma egy puzzlenak annál nagyobb a kihívás, de annál nagyobb is az öröm a kirakásnál

Milyen grafikák és képek vannak a felnőtt puzzle-okon?Többféle kép típus szerepel a felnőttek részére készült puzzlekon. Elsősorban a felnőttek számára ismert és népszerű képek szerepelnek, de vannak gyerek képek is, hiszen a felnőttek is voltak gyerekek, és a nosztalgia faktor működik.

Milyen képet lehet választani a felnőtt puzzle-on?- tájkép puzzle
- ismert színész, zenész arcképe
- filmhősök
- festmények
- épület fotók

Mely cégek gyártanak felnőtt puzzle-t?- Trefl
- Ravensburger
- Clementoni

Csak papírból készülnek a puzzle felnőtteknek?Nem, hiszen van fából és fémből készült is. Az egyik legnépszerűbb újdonság a Ravensburger gyártól a 3D puzzle. Ez a puzzle törhetetlen műanyag elemekből készül, és nem lapos képet, hanem térbeli alakzatot lehet belőle építeni, pl a autót, cipőt, dobozt, épületeket.
A puzzle elemek úgy vannak kialakítva, hogy az egyik oldalán a külső kép szerepel , míg a másikon a sorszámok, így könnyítik meg a puzzle építést a felnőtteknek.

A puzzlek ideálisak karácsonyi, születésnapi ajándéknak felnőtteknek is.

Megosztás